Referenssit

REFERENSSEJÄ PITKÄAIKAISISTA ASIAKASSUHTEISTAMME

"Smart Idea on auttanut meitä vastaamaan GDPR:n ja Finanssivalvonnan vaatimuksiin tietoturvan ja toimivan IT-ympäristön suhteen. Muutoksessa otimme käyttöön 2-suuntaisen autentikoinnin ja mahdollisuuden lähettää sähköposteja salatusti. Tämän lisäksi pilveen varmistettu ympäristömme mahdollistaa turvatun etäyhteyden. Tuottavuustyökaluiksi valitsimme Microsoftin O365-ympäristön, joka tarjoaa työkalut moderniin työskentelyyn edistyneillä tietoturvaominaisuuksilla ja käytössä on aina ajantasaisimmat ohjelmistoversiot.

Smart Idea on palveluntuottajana joustava ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua omalla yhteyshenkilöllä. Olemme tyytyväisiä yrittäjävetoiseen toimintaan, jossa asiat otetaan työn alle viipyilemättä!"

"Yhteistyö Smart Idean kanssa alkoi uuteen toimitilaamme tilatusta tulostimien asennuspalvelusta, jonka yhteydessä saimme jo kallisarvoisia vinkkejä verkkoyhteyksien ja tietoturvan parantamisesta. Etätyöskentelyn kasvaessa olemme ottaneet Smart Idean avustuksella onnistuneesti käyttöön myös mm. Microsoft Teams -työkalut, joihin saimme omaan tarpeeseemme räätälöityä ja selkeästi ymmärrettävää koulutusta."

"Butchersin jokaisessa yksityiskohdassa näkyy korkea laatu ja ainutkertainen New Yorkin meat packing districtin tyyli, joten valitsimme Smart Idean mukaan aiemman kokemuksemme perusteella projektiin jo heti alun suunnittelusta ja rakentamisesta lähtien. Smart Idean toteuttamat tekniset ratkaisut täyttivät jälleen kerran lupauksensa ja verkkoratkaisumme toimivat tehokkaasti niin kassa- ja maksupäätteiden kuin yhteyksiltä paljon vaativan valvontakamerajärjestelmän kanssa - tervetuloa nauttimaan herkullisista cocktaileistamme ja nopeasta asiakas-WiFi:stämme!"

"Ravintolat ovat poikkeuksellisen haastava toimintaympäristö kassojen, maksupäätteiden ja tietoturvan osalta, joten meille on tärkeää, että tuki toimii eikä myyntiin tule katkoksia. Rikkoutuneen laitteen saamme jopa samana päivänä toimintaan, tukipyyntöihimme vastataan aina heti ja saamme selkokielistä sekä asiantuntevaa apua. Olemme erittäin tyytyväisiä Smart Idean joustavaan ja nopeaan palveluun."

"Modernisoimme IT-ympäristöämme ja haimme uutta tapaa ylläpitää, selkeyttää sekä kehittää nykyistä ympäristöämme. Otimme saamamme suosituksen perusteella yhteyttä Smart Ideaan. Olimme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyö pystyttiin aloittamaan nopealla aikataululla ja joustavasti ilman sitovaa sopimusta.”

"Smart Idea Oy:n vahvuuksia ovat alamme erityistarpeiden tuntemus, nopea reagointikyky ja kehityslähtöinen ajattelu. Useiden vuosien kokemuksella voimme suositella. "

"Haimme ratkaisua, joka toimii varmasti päivästä toiseen. Haluamme toimia tahon kanssa, johon voi luottaa ja joka on ammattitaitoinen - kumppanin, joka osaa kertoa mikä on asiakkaan ongelma ja miten se ratkaistaan. Smart Idea todellakin kuunteli asiakasta!"

"Smart Idea on hoitanut lisenssiasioitamme sekä laitetoimituksiamme jo pitkän aikaa. Saamme heiltä osaavaa palvelua ja luotettavat toimitukset nopeallakin aikataululla - voin hyvillä mielin suositella palvelua muillekin!"