IT-laitteet ja ohjelmistot

IT-LAITTEET JA OHJELMISTOT

Hidastaako huonosti ja epävakaasti toimiva laite työntekoa? Kuluuko uusien laitteiden tai ohjelmistojen hankintaprosessiin liikaa aikaa?

Laadukas ja toimiva laitteisto parantavat työtehoa ja tehokkuutta merkittävästi, tarjoten liiketoiminnalle vahvan perustan. Nopea ja saumaton työskentely eivät ainoastaan tehosta työprosesseja, vaan myös edistävät organisaation kilpailukykyä ja kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Smart Idea tuo mielenrauhaa auttamalla oikeanlaisissa laite- ja ohjelmistovalinnoissaOlipa yrityksen tarve raskas suunnittelukäyttöön tarkoitettu tehotyöasema tai kevyt, liikkuvaan työskentelyyn tarkoitettu kannettava, tarjoamme laitteet ja ohjelmistot jokaisen henkilökohtaisen tarpeen ja vaatimuksen mukaan. Laitevalinnoissa autamme huomioimaan oikeat teho- ja muistivaatimukset sekä riittävät takuuratkaisut koko elinkaaren ajaksi.

Valikoimastamme löydät ohjelmistot useisiin tarpeisiin, kuten tuottavuuteen, tietoturvaan ja graafiseen työskentelyyn tunnetuilta valmistajilta. Esimerkkeinä Adobe, Microsoft, WithSecure, Microsoft, Nuance, Sophos, Symantec ja Corel.

Toimivat IT-laitteet
varmistavat tehokkuutta:

Nopeampi suorituskyky
Vähemmän odottelua
Sujuva yhteistyö
Työntekijöiden tyytyväisyys
Virheetön toiminta

Muista palveluistamme löydät lisätietoa niiden omilta sivuilta. Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Tutustu muihin palveluihimme

Saatko tarpeeksi laadukasta ja nopeaa palvelua ongelmatilanteessa vai oletko kyllästynyt siihen, että palvelupyyntösi odottaa paikallaan?

Pelottaako, että yrityksen tiedot päätyvät vääriin käsiin? Tuntuuko verkkoyhteys hitaalta ja epävakaalta?

Onko asiakas- tai projektikohtainen tieto hankalaa pitää kaikkien saatavilla? Onko tietojen siirtoa pilveen suunniteltu?

Tutustu myös palvelupaketteihimme. Palvelupaketit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaisiksi. Lisätietoja etusivulla.