Pilvipalvelut

PILVIPALVELUT

Onko asiakas- tai projektikohtainen tieto hankalaa pitää kaikkien saatavilla? Onko tietojen siirtoa pilveen suunniteltu?

Yrityksen omasta palvelimesta ja sen ylläpidosta siirtyminen pilvipalveluihin helpottaa tiedonhallintaa. Tietojen käsittely ja hallinta paranee, kun pilvipalveluita otetaan käyttöön. Organisaation sisäinen viestintä ja tiedon jakaminen sekä asiakkaiden kontaktointi tehostuu. Tietojen turvallinen arkistointi takaa, että yrityksen arvokas tieto on suojattu luotettavasti ja palautettavissa tarvittaessa.

Smart Idea suunnittelee yrityksellesi oikean ratkaisumallin alusta lähtien tai tehostaa jo nykyisin käytössä olevia pilviratkaisuja. Tarvekartoituksella ja suunnittelulla selvitetään, mitä palveluita voidaan hyödyntää moderneissa pilviratkaisuissa. Lisäksi kerromme selkokielisesti mitä hyötyä tällä saavutetaan – Kustannussäästöt, hallinta, pääsy tietoon paikasta tai laitteesta riippumatta, tiedon varmentaminen.

Me autamme yritystänne siirtymään hallitusti oikein valittuihin pilvipalveluratkaisuihin.

Pilvipalveluihin siirryttäessä
yrityksessä paranee:

Tiedonhallinto
Sisäinen viestintä
Tietojen turvallinen arkistointi
Laajennettavuus ja päivitykset
Pääsy ja jakaminen

Muista palveluistamme löydät lisätietoa niiden omilta sivuilta. Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Tutustu muihin palveluihimme

Saatko laadukasta ja nopeaa palvelua ongelmatilanteessa vai oletko kyllästynyt siihen, että palvelupyyntösi odottaa paikallaan?

Pelottaako, että yrityksen tiedot päätyvät vääriin käsiin? Tuntuuko verkkoyhteys hitaalta ja epävakaalta?

Hidastaako huonosti toimiva laite työntekoa? Kuluuko uusien laitteiden hankintaprosessiin liikaa aikaa?

Tutustu myös palvelupaketteihimme. Palvelupaketit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaisiksi. Lisätietoja etusivulla.