Meistä

MEISTÄ

Mahtavaa, että onnistuimme herättämään kiinnostuksesi tietää meistä lisää!

Smart Idea on vuonna 2014 perustettu IT-palvelualan yritys. 

Pitkään IT-alalla työskennelleet yrityksen perustajat halusivat aloittaa oman toimintansa, kun alalla tapahtuvat muutokset mm. asiakaspalvelun laadussa ajautuivat eri suuntaan siitä, mitä he halusivat tarjota. Kokemus toi esiin sen, että asiakkaat arvostavat aidosti henkilökohtaista ja helposti lähestyttävää IT-kumppania, joka antaa palvelulle kasvot. Yrityksen perustamisen lähtökohtana oli luoda palvelumalli, jossa nämä samat periaatteet säilyisivät.

Yrittäjälähtöisenä kumppanina olemme joustava ja luotettava. Tarjoamme selkeät palvelupaketit, jotka ovat muokattavissa jokaisen asiakkaan tarpeisiin ottaen huomioon alakohtaiset erityistarpeet ja vaatimukset tietoteknisen ympäristön suunnittelussa.

Smart Ideassa jokainen asiakas on yhtä tärkeä yrityksen koosta riippumatta.

Meiltä saat kattavien tuki- ja ylläpitopalveluiden lisäksi verkkoyhteys- ja verkkolaiteratkaisut, pilvi- ja tietoturvapalvelut sekä asiakkaan vaatimuksiin soveltuvat laite- ja ohjelmistohankinnat. Tarjoamme myös koulutuksia asiakkaidemme tarpeen mukaan. Palvelemme monen eri alan yrityksiä Uudenmaan alueella. Tämän lisäksi olemme toimittaneet ratkaisujamme ja ylläpidämme niitä myös muualla Suomessa. 

Me haluamme, että voit keskittyä omaan osaamiseesi ja jättää tekniset haasteet meidän huoleksemme – meistä saat pitkäaikaisen IT-kumppanin!

Löydät tietoa palveluistamme niiden omilta sivuilta ja annamme mielellämme lisätietoa puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen – ota rohkeasti yhteyttä!