Etsitkö mielenrauhaa ravintolasi teknisistä asioista?

Kun päätös unelmien ravintolan perustamisesta on tehty, mielessä pyörii satoja kysymyksiä ja tuhansia haaveita, joista varmasti ne kaikista tylsimmät sekä vaikeimmilta tuntuvat liittyvät usein IT-asioihin, eikä ihme – kukapa sitä haluaisi käyttää aikaa oikean pituisen ja värisen tietoliikennekaapelin valitsemiseen, kun samalla ravintolan sisustukseen pitäisi saada houkuttelevaa tunnelmaa ja lounaslistan pitää olla viettelevä elämys heti ensimmäisenä maanantaina ovien avauduttua.

Tämän tylsyyden voit onneksi kuitenkin unohtaa, sillä me Smart Ideassa olemme erikoistuneet ravintola-alan haastaviin vaatimuksiin ja tarjoamme asiakkaillemme mielenrauhaa yrityksen teknisistä IT-asioista aina alun välttämättömistä laitehankinnoista ja asennuksista tulevaisuuden henkilökohtaiseen tukeen, ylläpitoon ja toiminnan laajenemiseen tai muihin muutoksiin. Käytämme vain tyytyväisten asiakkaidemme kovassa käytössä hyväksi havaittuja merkkilaitteita ja tarvikkeita sekä palvelupakettiemme avulla pystymme tehokkaan etävalvonnan avulla ennakoimaan tulevaa pitäen yhteydet ja laitteistot aina toimintakykyisinä. Tiedämme vuosien kokemuksesta kuinka tärkeää on, että kassa- ja maksupäätteet toimivat takkuilematta myös ulkoterassilla ja ettei rumasti pinotut laitteet tai kaapelisotkut pilaa asiakkaiden viihtyvyyttä eikä aiheuta henkilökunnalle yllättäviä kompastumisia ja muita vaaratilanteita.

Olemme Wihuri Aarnion  Rakenna ravintolasi -palvelun virallinen yhteistyökumppani verkko- ja tietoliikenneratkaisujen osalta. Kauttamme saat myös ravintolaympäristön vauhtia kestävät tietokoneet valmiiksi käyttövalmiina ohjelmistoineen sekä lisätarvikkeet kuten setelitunnistimet helpottamaan arkea ja turvaamaan myyntiä.

Huomasitko, ettemme käyttäneet kertaakaan alan teknistä erikoissanastoa? Ota yhteyttä, niin pidämme huolen, ettei sinun tarvitse kuunnella tai osata sitä jatkossakaan.

Soita meille numeroon 010 235 4410 tai täytä alla olevan lomakkeen tiedot, niin lähetämme lisätietoja ja autamme tekemään menestyvän ravintolan unelmasta totta!