Ohjelmistot

Autamme asiakkaitamme heidän tarpeeseen parhaiten sopivan ohjelmiston ja sen hankintatavan valinnassa yli 14 vuoden ohjelmistoalan ammattitaidolla.

Valikoimistamme löydät ohjelmistot mm. tuottavuuteen, tietoturvaan ja graafiseen työskentelyyn kaikilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Adobe, Corel, F-Secure, Microsoft, Nuance, Sophos ja Symantec sekä harvinaisemmat erikoisohjelmistot mm. TechSmithiltä, Enfocukselta ja Extensikseltä.

Pidämme osaamistamme yllä kouluttautumalla aktiivisesti ja käyttämällä ohjelmistoja omassa yritystoiminnassamme, jotta pystymme omasta kokemuksesta tarjoamaan oikean ohjelmiston ja kustannustehokkaimman lisenssimallin valmistajien eri hankintatavoista.

Olemme keränneet alle lisätietoa suosituimmista ohjelmistotuotteistamme – pyydä tarjous soittamalla myyntiimme 010 235 4410 tai lähetä sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu (at) smartidea.fi, niin olemme yhteydessä!

Tavanomaisuus päättyy, kun siirryt Creative Cloudiin.


Adobe Creative Cloud for teams -vuosisopimuksen avulla siirrät yrityksesi vaivattomasti uuteen ulottuvuuteen maailman parhaiden luovien sovellusten ja palveluiden avulla sekä samalla yksinkertaistat lisenssien hankintaa, hallintaa ja versiopäivityksiä varmistaen työskentelyn sujuvuuden työryhmän kesken.

Smart Idean henkilökunnalla on yli 14 vuoden myyntikokemus ja reilu 20 vuoden oma käyttökokemus Adoben ohjelmistoista, joten kykenemme auttamaan oikeiden ohjelmistojen hankinnassa ja käyttöönotossa selkeästi niin mainos- ja painoalan ammattilaisia kuin ensimmäisiä ohjelmistoja hankkivia pienyrityksiäkin. Muistutamme aina hyvissä ajoin vuosipäivän lähestyessä, jotta työryhmän ohjelmistojen käyttö jatkuu keskeytyksettä ja voimme myös hallinnoida ohjelmistojen käyttöoikeuksien määrittelyä puolestanne. Vuosihinta sisältää automaattisesti aina mahdollisuuden siirtyä välittömästi viimeisimpään ohjelmistoversioon sen julkaisun yhteydessä, joten käyttäjät välttyvät versioiden välisiltä yhteensopivuusongelmilta.

Valittavanasi on yli 20 Creative Cloud -ohjelmistoa sisältävä All Apps -paketti tai yksittäiset Single App -ohjelmistot, kuten Photoshop CC, InDesign CC, sekä näitä edullisemmat PDF-ohjelmistot Acrobat Standard tai Acrobat Pro. Kauttamme saat Adobe Creative Cloud -käyttöoikeuksien lisäksi myös perinteiset TLP- ja CLP-kertahankintalisenssit sekä edullisen erikoishinnoittelun julkishallinnolle, oppilaitoksille ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Alla hintaesimerkkejä kysytyimmistä kaupallisen käyttöoikeuden sisältävistä 12 kuukauden sopimuksista - pyydä Select-tarjouksemme suuremmille, 10 käyttöoikeuden ylittäville käyttäjämäärille!

Adobe Creative Cloud for teams All Apps EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 904,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Creative Cloud for teams All Apps FI/SE/EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 929,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Photoshop CC for teams EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 386,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Photoshop CC for teams FI/SE/EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 401,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Acrobat Pro for teams EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 279,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Acrobat Pro FI/SE/EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 287,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Creative Cloud oppilaitoksille


Adobe Creative Cloud Educational -vuosisopimuksen avulla tarjoat opiskelijoille ja koulun henkilökunnalle käyttöön viimeisimmät luovan alan ohjelmistot helposti budjetoitavalla vuosimaksulla - saatavilla on käyttäjäkohtaisesti nimettyjen (Named) ja konekohtaisesti asennettavien laitelisenssien (Shared Device) lisäksi myös erittäin edullinen K-12 lisensointimahdollisuus perus- ja ammattikouluille. Adoben Educational-lisenssit on myytävissä kaupallisia käyttöoikeuksia edullisemmin myös hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka täyttävät Adoben vaatimukset - kysy tarkemmat tiedot myynnistämme!

Adobe Creative Cloud for teams Educational All Apps FI/SE/EN 12 Months Single Named User Subscription
Hinnat alkaen: 419,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Creative Cloud for Education K-12 School Site License FI/SE/EN 12 Months Subscription
Hinnat alkaen: 25,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta (min. 25)

Anna voima luovuudellesi


Corel on vuodesta 1989 lähtien tarjonnut tehokkaat ohjelmistotyökalut graafisen alan ammattilaisille, pienyrityksille ja luoville kuvittajille mahdollistaen rajoittamattoman suunnittelukokemuksen grafiikan, taittotyö, kuvituksen, kuvankäsittelyn ja typografian suunnitteluun. Asiakaskunnassamme CorelDRAW on erityisen suosittu mainosteippaajien ja messusomistajien keskuudessa sekä edullinen vaihtoehto pienten ravintoloiden markkinointitarpeisiin.

Valittavana on CorelDRAW Graphics Suite -paketti grafiikkaan ja CorelDRAW Technical Suite -kokonaisuus tekniseen piirtämiseen. Ohjelmistot on saatavilla myös 12 kuukauden vuokralisenssinä sekä erikoishinnoiteltuna julkishallinnolle ja oppilaitoksille - ole yhteydessä, niin autamme selvittämään parhaan mahdollisen hankintatavan käyttötarpeesi perusteella.

CorelDRAW Graphics Suite 2023 EN Win Single User Enterprise License (inc. 1Y CorelSure Maintenance)
Hinta per lisenssi: 629,00 euroa (alv 0%)

CorelDRAW Technical Suite EN Single User Enterprise License (inc. 1Y CorelSure Maintenance)
Hinta per lisenssi: 959,00 euroa (alv 0%)

OIKEA RATKAISU KAIKKIIN YRITYKSESI PDF-TARPEISIIN


Kofax Power PDF 4.0 -ohjelmisto (ent. Nuance) tarjoaa edullisen, monipuolisen ja erittäin helppokäyttöisen vaihtoehdon päivitttäiseen PDF-tiedostojen käsittelyyn. Tehokkaalla OCR-tekstintunnistuksella muutat skannatut dokumentit muokattaviksi ja dokumenttiarkistosta helpommin löydettäviksi.

Suositusta Adobe Acrobatin kilpailijasta on saatavilla yksittäin hankittava Standard-versio sekä laajemmilla toiminnoilla varustettu Advanced -versio yli 5 lisenssin kertahankintana, jolloin ohjelmistojen asennus onnistuu vaivattomasti samalla sarjanumerolla - kysy lisää myynnistämme ja pyydä latauslinkki testiversioon!

Kofax Power PDF Standard 5.0 FI/SE/EN Windows
Hinta per lisenssi: 129,00 euroa (alv 0%)

Kofax Power PDF Advanced 5.0 EN Windows
Hinta per lisenssi: 179,00 euroa (alv 0%)