Kassajärjestelmät

Smart Idean erikoisosaamiseen kuuluvat ravintoloiden ja hotellien toimintaympäristöt, joissa kassatoimintojen toimintavarmuus on ehdoton vaatimus sujuvan myynnin ja rahastuksen varmistamiseksi.

Olipa tarpeesi sitten kassajärjestelmä, maksupääte, kassalaatikko, kuittitulostin, skanneri tai POS-lisätarvikkeet, käänny rohkeasti puoleemme.

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu aloittaville ja kasvunnälkäisille yrityksille. Se kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

RAVINTOLAYMPÄRISTÖÖN SUUNNITELTU
Jeemly on suunniteltu ravintoloiden ja kahviloiden kassavirtaratkaisuksi. Sen toimialakohtaiset ominaisuudet mukautuvat dynaamisesti ravintolan tai kahvilan toimintaan.

ETUA ASIAKASPALVELUUN
Ravintolassa asiakkaan kohtaaminen ja henkilökohtaisesti tuotettu asiakaspalvelu korostuvat. Palvelutilanteen joustavuus, suositukset ja tieto tuotteiden tarkemmasta sisällöstä ovat asiakaskokemukseen vaikuttavia asioita.
 
MUOKATTAVA KÄYTTÖLIITTYMÄ
Jeemlyssä tarjoilijan kassanäkymä on vapaasti muokattavissa ja tuotteet voidaan ryhmitellä niin, että tilauksen kirjaaminen hoituu optimaalisen nopeasti.
 

Tutustu Jeemly-kassajärjestelmään tarkemmin osoitteessa: https://jeemly.com/

Erillispalveluna tarjoamme valitsemillesi laitteille myös välivarastoinnin ja nopean toimituksen. Tällä palvelulla yrityksesi varmistaa aina tärkeiden tuotteiden nopean saatavuuden jopa saman päivän aikana rikkoutuneen tuotteen tilalle. SmartPool-palvelu mahdollistaa välivarastoinnin tiloissamme, varaston ajantasaisen seurannan web-pohjaisella logistiikkajärjestelmällä sekä toimitukset suoraan varastosta toimipisteeseesi. Lue lisää terassikauden haasteista ja selvitä 5 yleisintä ongelmakohtaa, jotka voivat pilata kuuman kesäkauden lisämyynnin: http://www.smartidea.fi/terassikausi/ Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, soittamalla 010 235 4410 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (at) @smartidea.fi

YHTEYDENOTTOLOMAKE