IT-palvelut

TIETOTURVA- JA VERKKORATKAISUT

Pelottaako, että yrityksen tiedot päätyvät vääriin käsiin? Tuntuuko verkkoyhteys hitaalta ja epävakaalta? Hyvin hoidettu tietoturva ja verkkoyhteydet luovat vahvan turvallisuuden tunteen ja mielenrauhan yritystoiminnalle.
Nämä yhdessä vaikuttavat yrityksen turvallisuuteen ja IT-laitteiden toimivuuteen.

Smart Idea rakentaa yrityksen tietoturvan räätälöimällä sen tarpeisiin sopivaksi. Kartoitamme yrityksen nykyisen verkkoympäristön ja kerromme tehdyistä havainnoista sekä laadimme selkokielisen ehdotuksen mahdollisista parannuksista.

Tietoturvan kannalta on tärkeää, että laitteiden hallinta on keskitettyä ja ohjelmistot ovat ajan tasalla. Tästä me pidämme huolta – teidän puolestanne.
Turvattu verkkoyhteys on myös tärkeä osa tietoturvaa. Yhteyden turvallisuutta ja toimivuutta voidaan monitoroida myös pilvipalveluilla. 

Turvattu verkko ja

tietoturva suojaavat näiltä:

Tietomurrot ja tietovuodot
Haittaohjelmat
Toimintakatkokset
Taloudelliset menetyksetIT-LAITTEET JA OHJELMISTOT

Hidastaako huonosti ja epävakaasti toimiva laite työntekoa? Kuluuko uusien laitteiden tai ohjelmistojen hankintaprosessiin liikaa aikaa?

Laadukas ja toimiva laitteisto parantavat työtehoa ja tehokkuutta merkittävästi, tarjoten liiketoiminnalle vahvan perustan. Nopea ja saumaton työskentely eivät ainoastaan tehosta työprosesseja, vaan myös edistävät organisaation kilpailukykyä ja kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Smart Idea tuo mielenrauhaa auttamalla oikeanlaisissa laite- ja ohjelmisto valinnoissa. Olipa yrityksen tarve raskas suunnittelukäyttöön tarkoitettu tehotyöasema tai kevyt, liikkuvaan työskentelyyn tarkoitettu kannettava, tarjoamme laitteet ja ohjelmistot jokaisen henkilökohtaisen tarpeen ja vaatimuksen mukaan. Laitevalinnoissa autamme huomioimaan oikeat teho- ja muistivaatimukset sekä riittävät takuuratkaisut, koko elinkaaren ajaksi.

Valikoimastamme löydät ohjelmistot useisiin tarpeisiin, kuten tuottavuuteen, tietoturvaan ja graafiseen työskentelyyn tunnetuilta valmistajilta. Esimerkkeinä Adobe, Microsoft, WithSecure, Microsoft, Nuance, Sophos, Symantec ja Corel.Toimivat IT-laitteet

varmistavat tehokkuutta:

Nopeampi suorituskyky
Vähemmän odottelua
Sujuva yhteistyö
Työntekijöiden tyytyväisyys
Virheetön toiminta


IT-TUKI JA YLLÄPITO

Saatko tarpeeksi laadukasta ja nopeaa palvelua ongelmatilanteessa vai oletko kyllästynyt siihen, että palvelupyyntösi odottaa paikallaan? 

Hyvä IT-tuki toimii tehokkaasti. Se varmistaa nopean ongelmanratkaisun ja tuen aina tarvittaessa. Kun laitteet ja järjestelmät toimivat sujuvasti, on tuenkin tarve pienempi. Työntekijät voivat tuntea olonsa turvallisemmaksi ja tyytyväisemmiksi, kun tietävät, että apu on aina lähellä. Kun asiat toimivat, on helpompi keskittyä olennaiseen.

Smart Idean asiantuntijoiden tarjoama henkilökohtainen IT-tuki ja ylläpito antavat mielenrauhan. Jokaisella asiakkaalla on omat asiantuntijat, jotka ovat valmiita ratkaisemaan ongelmat nopeallakin varoitusajalla. Meillä asiakas ei ole kasvoton tiketti, vaan asiakkaille tutut yhteyshenkilöt tarjoavat aidosti henkilökohtaista palvelua

Hyvä IT-ylläpitopalvelu parantaa laitteiden ja järjestelmien luotettavuutta, suorituskykyä ja tietoturvaa, mikä tukee yrityksen tehokasta toimintaa ja suojaa sitä mahdollisilta uhkilta.Hyvä IT-ylläpitopalvelu

tukee näitä:

Laite- ja järjestelmätoimivuus
Nopea ongelmanratkaisu
Tietoturva
Ennaltaehkäisy
Liiketoiminnan jatkuvuus


PILVIPALVELUT

Onko asiakas- tai projektikohtainen tieto hankalaa pitää kaikkien saatavilla? Onko tietojen siirtoa pilveen suunniteltu?

Yrityksen oman palvelimen ja sen ylläpidosta siirtyminen pilvipalveluihin helpottaa tiedonhallintaa. Tietojen käsittely ja hallinta paranee, kun pilvipalveluita otetaan käyttöön. Organisaation sisäinen viestintä ja tiedon jakaminen sekä asiakkaiden kontaktointi tehostuu. Tietojen turvallinen arkistointi takaa, että yrityksen arvokas tieto on suojattu luotettavasti ja palautettavissa tarvittaessa.

Smart Idea suunnittelee yrityksellesi oikean ratkaisumallin alusta lähtien tai tehostaa jo nykyisin käytössä olevia pilviratkaisuja. Tarvekartoituksella ja suunnittelulla selvitetään, mitä palveluita voidaan hyödyntää moderneissa pilviratkaisuissa. Lisäksi kerromme selkokielisesti mitä hyötyä tällä saavutetaan – Kustannussäästöt, hallinta, pääsy tietoon paikasta tai laitteesta riippumatta, tiedon varmentaminen.

Me autamme yritystänne siirtymään hallitusti oikein valittuihin pilvipalveluratkaisuihin.Pilvipalveluihin siirryttäessä

yrityksessä paranee:

Tiedonhallinta
Sisäinen viestintä
Tietojen turvallinen arkistointi
Laajennettavuus ja päivitykset

Pääsy ja jakaminen


Kartoitamme IT-ympäristönne veloituksetta, josta toimitamme raportin sekä ratkaisuehdotuksemme.

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme yhteydessä!

Jos yrityksen IT-ympäristössä jokin askarruttaa,
voitte olla yhteydessä meihin suoraan puhelimitse tai täyttää viereisen lomakkeen. Lisätietoihin voitte omin sanoin kertoa, minkä asian yhteydessä toivotte yhteydenottoa. Niitä voivat olla esimerkiksi:

-IT-ympäristön kokonaisvaltainen kartoitus
-Ongelmia verkkoyhteydessä
-Pilvipalvelut
-Ylläpito
-Tarjouspyynnöt tai tiedustelut
-Mitä ikinä keksitte

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Halutessanne voitte olla yhteydessä myös suoraan puhelimitse. Puhelinnumerot sekä muut yhteystietomme löydätte painamalla tästä.