IT-palvelut

Kunnossa oleva ja toimiva IT-ympäristö tarjoaa mielenrauhaa yrittäjälle, sujuvuutta työpäivään, tehostaa asiakaspalvelua sekä parhaimmillaan parantaa merkittävästi asiakkaiden viihtymistä.

IT-palvelutarjontamme mukautuu aina asiakaskohtaisen tarpeen mukaan ja tarjoamme sekä nopealla palvelulla priorisoitavia kuukausihinnoiteltuja sopimuspaketteja että tarvepohjaista tuntihinnoittelua. Olemme kehittäneet myös täysin omia tuotteita ja palvelumalleja tehostamaan ja helpottamaan asiakkaidemme IT-ympäristön hallintaa.

Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavat palvelut:

Suunnittelu- ja kartoituspalvelut
Asiakkuus alkaa useimmiten kartoituskäynnillä, jossa selvitetään nykyisen tilanteen tarpeet ja mahdolliset ongelmat, katsotaan eteenpäin tulevaisuuteen (esim. maksupäätteiden ja kassajärjestelmien elinkaari) ja tehdään kattava sekä selkokielinen ehdotus tarvittavista toimenpiteistä.

Verkkoratkaisut ja tietoliikennepalvelut
Tietoturvallisen langattoman verkon toteutus, seuranta, etähallittavat tukiasemat, asiakastilan WiFi ja analytiikka, joka tarjoaa arvokasta tietoa myynnin tueksi ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Autamme mielellämme myös mm. valitsemaan toimintaympäristöön parhaiten soveltuvat internetliittymät.

Uusi normaali arki koronapandemian jälkeen tuo vaatimuksia myös langattomalle lähiverkolle ja yhteyksille. Lue lisää kiinteistö- ja toimistohotellin lähiverkon optimoinnista: www.smartidea.fi/kiinteistoratkaisut

Tietoturva-, varmistus- ja tallennusratkaisut
Toimintaympäristön tietoturvallisuuden tarkistaminen, tietojen varmuuskopiointi ja tallennus. Sekä ulkoiset että yrityksen sisäiset tietoturvauhat kasvavat vuosi vuodelta ja yhä useampi yritys menettää toiminnalle kriittistä tietoa, joka olisi helposti suojattavissa tai palautettavissa vahingon tapahtuessa. Onhan esimerkiksi tärkeiden tietojen ja Microsoft 365:n sähköpostien varmuuskopiointi teillä kunnossa?

 

Laitehankinnat ja käyttöönottopalvelut

Hyvin usein halvin tai kallein malli tietokoneissa, tulostimissa ja muissa laitteissa ei ole työn tekemisen kannalta paras eikä kustannustehokas ratkaisu. Autamme valitsemaan käyttötarkoitukseen soveltuvan vaihtoehdon ja toimitamme laitteiston tarvittaessa valmiiksi käyttöönottovalmiina ja asennettuna toivotuilla ohjelmistoilla sekä opastamme käytön aloituksessa. Tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös välivarastointipalvelun, eli mahdollisuuden laite- ja tarvikevarastointiin mahdollisten rikkoutumisten ja hätätarpeiden johdosta sekä palvelemme kriittisissä asioissa myös viikonloppuisin.

Ainutlaatuinen Smart Idea EyE 24/7
Eye 24/7 on oma tekninen ratkaisumme asiakkaiden verkon valvontaan ja ongelmien havaitsemiseen sekä reagointiin nopeasti ja usein jopa ennen todellisen ongelman ilmenemistä.

Ota yhteyttä soittamalla 010 235 4410 tai kerro lyhyesti tarpeistasi täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, niin kerromme lisää palveluistamme.