Brother-huolto

HUOM! EMME KORJAA MUSTESUIHKUTULOSTIMIA! ETHÄN TUO TULOSTINTA HUOLTOOMME ILMAN YHTEYDENOTTOA!

Olemme Brotherin valtuuttama ja asiakkaidemme nopeaksi kehuma lasertulostinhuolto pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin Munkkivuoressa, Huopalahdentiellä.

Kun yrityksesi Brother-tulostin kaipaa huoltoa, ole yhteydessä huoltopalveluumme täyttämällä viereinen huoltolomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@smartidea.fi – huoltohenkilömme vastaavat tiedusteluihin  nopeasti 1 työpäivän sisällä.

Brotherin takuuhuollon lisäksi korjaamme myös takuuajan jo ohittaneita lasertulostimia. Takuuajan jälkeisen huoltotyön kustannusarviota varten tarvittavan huoltotarkistuksen hinta on 50,00 euroa (alv 0%), joka hyvitetään asiakkaalle, mikäli laite korjataan. Minimiveloitus pienemmissä huoltotöissä (esim. puhdistushuolto, paperitukoksen poisto tai ohjelmistopäivitys) on kuitenkin aina vähintään 50,00 euroa (alv 0%, 62,00 euroa sis.alv 24%).

Mikäli huoltoon toimitetun laitteen korjaaminen ei olisi enää kannattavaa – suuremmissa vioissa varaosat ja työhön käytettävä aika tulee helposti uutta ja parempaa mallia kalliimmaksi – saat hankittua kauttamme uuden tulostimen ja huolehdimme puolestasi vanhan laitteen asianmukaisesta kierrätyksestä. Jälleenmyymme myös aitoja Brother-värikasetteja, joita käyttämällä tulostusjälki pysyy laadukkaana ja laitteen takuu voimassa – kysy tarjoustamme!

huollon varauslomake
(vain lasertulostimet)