Ohjelmistot

Autamme asiakkaitamme heidän tarpeeseen parhaiten sopivan ohjelmiston ja sen hankintatavan valinnassa yli 10 vuoden ohjelmistoalan ammattitaidolla.

Valikoimistamme löydät ohjelmistot mm. tuottavuuteen, tietoturvaan ja graafiseen työskentelyyn kaikilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Adobe, Corel, F-Secure, Microsoft, Nuance, Sophos ja Symantec sekä harvinaisemmat erikoisohjelmistot mm. TechSmithiltä, Enfocukselta ja Extensikseltä.

Pidämme osaamistamme yllä kouluttautumalla aktiivisesti ja käyttämällä ohjelmistoja omassa yritystoiminnassamme, jotta pystymme omasta kokemuksesta tarjoamaan oikean ohjelmiston ja kustannustehokkaimman lisenssimallin valmistajien eri hankintatavoista.

Olemme keränneet alle lisätietoa suosituimmista ohjelmistotuotteistamme – pyydä tarjous soittamalla myyntiimme 010 235 4410 tai lähetä sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@smartidea.fi niin olemme yhteydessä!

Tavanomaisuus päättyy, kun siirryt Creative Cloudiin.


Adobe Creative Cloud for teams -vuosisopimuksen avulla siirrät yrityksesi vaivattomasti uuteen ulottuvuuteen maailman parhaiden luovien sovellusten ja palveluiden avulla sekä samalla yksinkertaistat lisenssien hankintaa, hallintaa ja versiopäivityksiä varmistaen työskentelyn sujuvuuden työryhmän kesken.

Smart Idean henkilökunnalla on yli 10 vuoden myyntikokemus ja reilu 20 vuoden oma käyttökokemus Adoben ohjelmistoista, joten kykenemme auttamaan oikeiden ohjelmistojen hankinnassa ja käyttöönotossa selkeästi niin mainos- ja painoalan ammattilaisia kuin ensimmäisiä ohjelmistoja hankkivia pienyrityksiäkin. Muistutamme aina hyvissä ajoin vuosipäivän lähestyessä, jotta työryhmän ohjelmistojen käyttö jatkuu keskeytyksettä ja voimme myös hallinnoida ohjelmistojen käyttöoikeuksien määrittelyä puolestanne.

Valittavanasi on yli 20 Creative Cloud -ohjelmistoa sisältävä All Apps -paketti tai yksittäiset ohjelmistot, kuten Photoshop CC, InDesing CC ja Acrobat Standard tai Pro. Kauttamme saat Adobe Creative Cloud -käyttöoikeuksien lisäksi myös perinteiset TLP- ja CLP-kertahankintalisenssit sekä edullisen erikoishinnoittelun julkishallinnolle, oppilaitoksille ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Alla hintaesimerkkejä kysytyimmistä kaupallisen käyttöoikeuden sisältävistä 12 kuukauden sopimuksista - pyydä tarjouksemme suuremmille käyttäjämäärille!

Adobe Creative Cloud for teams All Apps EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 829,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Creative Cloud for teams All Apps FI/SE/EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 859,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Photoshop CC for teams EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 355,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Photoshop CC for teams FI/SE/EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 369,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Acrobat Pro DC for teams EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 175,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Acrobat Pro DC FI/SE/EN 12 Months Single User Subscription
Hinnat alkaen: 180,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Creative Cloud oppilaitoksille


Adobe Creative Cloud Educational -vuosisopimuksen avulla tarjoat opiskelijoille ja koulun henkilökunnalle käyttöön viimeisimmät luovan alan ohjelmistot helposti budjetoitavalla vuosimaksulla - saatavilla on käyttäjäkohtaisesti nimettyjen (Named) ja konekohtaisesti asennettavien laitelisenssien (Device) lisäksi myös erittäin edullinen K-12 lisensointimahdollisuus perus- ja ammattikouluille. Adoben Educational-lisenssit on myytävissä myös hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka täyttävät Adoben vaatimukset - kysy tarkemmat tiedot myynnistämme!

Adobe Creative Cloud Education All Apps FI/SE/EN 12 Months Named Single User Subscription
Hinnat alkaen: 440,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Adobe Creative Cloud Education All Apps FI/SE/EN 12 Months Single Device Subscription
Hinnat alkaen: 320,00 euroa (alv 0%) / 12 kuukautta

Anna voima luovuudellesi


Corel on vuodesta 1989 lähtien tarjonnut tehokkaat ohjelmistotyökalut graafisen alan ammattilaisille, pienyrityksille ja luoville kuvittajille tarjoten rajoittamattoman suunnittelukokemuksen grafiikan, taittotyö, kuvituksen, kuvankäsittelyn ja typografian suunnitteluun. Asiakaskunnassamme CorelDRAW on erityisen suosittu mainosteippaajien ja messusomistajien keskuudessa sekä edullinen vaihtoehto pienten ravintoloiden markkinointitarpeisiin.

Valittavana on CorelDRAW Graphics Suite -paketti grafiikkaan ja CorelDRAW Technical Suite -kokonaisuus tekniseen piirtämiseen. Ohjelmistot on saatavilla myös 12 kuukauden vuokralisenssinä - ole yhteydessä, niin autamme selvittämään parhaan mahdollisen hankintatavan.

CorelDRAW Graphics Suite 2018 EN Win Single User License
Hinta per lisenssi: 565,00 euroa (alv 0%)

CorelDRAW Technical Suite 2018 EN Win Single User License
Hinta per lisenssi: 805,00 euroa (alv 0%)

COREL oppilaitoksille


Corel Educational -lisenssit ja koulukohtaiset CASL-vuosisopimukset tarjoavat edullisen hankintavaihdon opetuskäyttöön aina yksittäisestä tietokoneesta ja luokkahuoneesta aina koko koulun kattavan vuokrasopimukseen.

CorelDRAW Graphics Suite 2018 EN Win Educational Single User License
Hinta per lisenssi: 110,00 euroa (alv 0%)

CorelDRAW Graphics Suite 2018 EN Win Educational 15+1 Classroom License
Hinta per luokkalisenssi: 360,00 euroa (alv 0%)

OIKEA RATKAISU KAIKKIIN YRITYKSESI PDF-TARPEISIIN


Nuancen Power PDF 3.0 -ohjelmisto tarjoaa edullisen, monipuolisen ja erittäin helppokäyttöisen vaihtoehdon päivitttäiseen PDF-tiedostojen käsittelyyn. Tehokkaalla OCR-tekstintunnistuksella muutat skannatut dokumentit muokattaviksi ja dokumenttiarkistosta helpommin löydettäviksi.

Suositusta Adobe Acrobatin kilpailijasta on saatavilla yksittäin hankittava Standard-versio sekä laajemmilla toiminnoilla varustettu Advanced -versio yli 5 lisenssin kertahankintana, jolloin ohjelmistojen asennus onnistuu vaivattomasti samalla sarjanumerolla - kysy lisää myynnistämme ja pyydä latauslinkki testiversioon!

Nuance Power PDF Standard 3.0 FI/SE/EN Windows
Hinta per lisenssi: 100,00 euroa (alv 0%)

Nuance Power PDF Advanced 3.0 FI/SE/EN Windows
Hinta per lisenssi: 165,00 euroa (alv 0%)