IT-palvelut

Kunnossa oleva IT-ympäristö tarjoaa mielenrauhaa yrittäjälle, tehostaa asiakaspalvelua sekä parhaimmillaan parantaa merkittävästi asiakkaiden viihtymistä.

IT-palvelutarjontamme mukautuu aina asiakaskohtaisen tarpeen mukaan ja tarjoamme palvelut selkeällä tuntihinnoittelulla vain tehdyn työn mukaisesti – et siis maksa kuukausimaksuja turhasta. Olemme kehittäneet myös täysin omia tuotteita ja palvelumalleja tehostamaan ja helpottamaan asiakkaidemme IT-ympäristön hallintaa.

Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavat palvelut:

Suunnittelu- ja kartoituspalvelut
Asiakkuus alkaa useimmiten kartoituskäynnillä, jossa selvitetään nykyisen tilanteen tarpeet ja mahdolliset ongelmat, katsotaan eteenpäin tulevaisuuteen (esim. maksupäätteiden ja kassajärjestelmien elinkaari) ja tehdään kattava sekä selkokielinen ehdotus tarvittavista toimenpiteistä.

Verkkoratkaisut ja tietoliikennepalvelut
Tietoturvallisen langattoman verkon toteutus, seuranta, etähallittavat tukiasemat, asiakastilan WiFi ja analytiikka, joka tarjoaa arvokasta tietoa myynnin tueksi ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Autamme mielellämme myös mm. valitsemaan toimintaympäristöön parhaiten soveltuvat internetliittymät.

Tietoturva-, varmistus- ja tallennusratkaisut
Toimintaympäristön tietoturvallisuuden tarkistaminen, tietojen varmuuskopiointi ja tallennus. Sekä ulkoiset että yrityksen sisäiset tietoturvauhat kasvavat vuosi vuodelta ja yhä useampi yritys menettää toiminnalle kriittistä tietoa, joka olisi helposti suojattavissa tai palautettavissa vahingon tapahtuessa. Onhan esimerkiksi tärkeiden tietojen ja Office 365:n sähköpostien varmuuskopiointi teillä kunnossa?

Laitehankinnat ja käyttöönottopalvelut
Hyvin usein halvin tai kallein malli tietokoneissa, tulostimissa ja muissa laitteissa ei ole työn tekemisen kannalta paras eikä kustannustehokas ratkaisu. Autamme valitsemaan käyttötarkoitukseen soveltuvan vaihtoehdon ja toimitamme laitteiston tarvittaessa valmiiksi käyttöönottovalmiina ja asennettuna toivotuilla ohjelmistoilla sekä opastamme käytön aloituksessa. Tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös välivarastointipalvelun, eli mahdollisuuden laite- ja tarvikevarastointiin mahdollisten rikkoutumisten ja hätätarpeiden johdosta sekä palvelemme kriittisissä asioissa myös viikonloppuisin.

Ainutlaatuinen Smart Idea EyE 24/7
Eye 24/7 on oma tekninen ratkaisumme asiakkaiden verkon valvontaan ja ongelmien havaitsemiseen sekä reagointiin nopeasti ja usein jopa ennen todellisen ongelman ilmenemistä.

Tutustu myös kassajärjestelmiin osoitteessa http://www.smartidea.fi/kassajarjestelmat/

 

TILAA KARTOITUSKÄYNTI

Kattava kartoituskäynti pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) nyt tarjoushintaan vain 65,00 euroa (alv 0%)!